Kerstkaarten

Ben je op zoek naar Fair Trade Kerstkaarten? Zoek dan niet verder.  Deze kaarten zijn gemaakt van handgeschept papier uit natuurlijke materialen. Het papier van de kaarten en enveloppen is gemaakt van vezels van bladeren van bananenbomen en een taaie grassoort (cogon). De illustraties zijn voor een groot deel gemaakt van gedroogde natuurlijke materialen en zijn met de hand op de kaarten bevestigd. Door de gebruikte materialen zijn ze ecologisch verantwoord.
De kaarten zijn volgens het fair trade principe gemaakt door een coöperatie van plattelandsvrouwen in een gemeenschap in Davao del Norte in het zuiden van de Filippijnen. De opbrengst van de kaarten komt ten goede aan de vrouwen en hun families, die veelal op of zelfs onder de armoedegrens leven.  (Tekst Filippijnengroep Nederland)

 

Sorteer op
 • Kerstkaart met bloem
  Kerstkaart met bloem

  Deze kerstkaart met een bloem is heel speciaal want ze is gemaakt van vezels van het blad van de bananenboom en de taaie grassoort cogon. Heel bijzonder om te versturen en te ontvangen.

  Door dit product te kopen kies je voor…

  € 1,50
 • Kerstkaart boom met cirkels
  Kerstkaart boom met cirkels

  Vrolijke Kerstkaart van een Kerstboom met op de achtergrond kleurige cirkels.Gemaakt van vezels van het blad van de bananenboom en en de taaie grassoort cogon.

  De kaart is +/- 15,5 bij 11,5 cm. Staande kaart.

  Alle kaarten zijn…

  € 1,50
 • Kerstkaart met ster
  Kerstkaart met ster

  Klassieke Kerstkaart van de Kerstster in blauw. Gemaakt van vezels van het blad van de bananenboom en en de taaie grassoort cogon.

  De kaart is +/- 15,5 bij 11,5 cm. Staande kaart.

  Alle kaarten zijn handwerk en gemaakt van…

  € 1,50
 • Kerstkaart met Parol
  Kerstkaart met Parol

  Kerstkaart met de parol. Een parol is een traditionele Filippijnse Kerstversiering. Dekaart is gemaakt van vezels van het blad van de bananenboom en en de taaie grassoort cogon.

  De kaart is +/- 15,5 bij 11,5 cm. Staande…

  € 1,50
 • Kerstkaart moeder met kind in groen
  Kerstkaart moeder met kind in groen

  Kerstkaart van moeder met kind in groen. Ook in geel verkrijgbaar. Gemaakt van vezels van het blad van de bananenboom en en de taaie grassoort cogon.

  De kaart is +/- 15,5 bij 11,5 cm. Staande kaart.

  Alle kaarten zijn handwerk en…

  € 1,50
© 2014 - 2020 Aalani fair trade woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel