Dag van het reptiel

 

De gekko is een hagedis die in de Filipijnen veel voorkomt. In elk huis wonen er wel enkele. De meeste zijn heel klein, nog geen 10 cm. Deze gekko`s hebben in weinig kleur, in tegenstelling tot de gekko`s op mijn website. Ik hou nu eenmaal van kleur. De gekko eet graag muggen en is daardoor een welkome gast in de huizen.

Tijdens een van onze reizen ontmoetten we een man die vertelde over zijn huisdier, een slang. Hij had een keer een gekko als voer aan zijn slang willen geven. De gekko wilde dit duidelijk niet en beet de slang en liet niet meer los. Natuurlijk wilde de man niet dat de slang gewond raakte en probeerde de gekko weg te halen. Deze liet niet meer los. Uiteindelijk hebben ze de gekko geslagen en nog ergere dingen, die ik je bespaar, waardoor de gekko los liet. Hij noemde de gekko de pitbull onder de hagedissen. Hij woont dus wel in de huizen maar is geen huisdieren een aaien wordt niet aangeraden, want hij bijt.

Omdat de gekko zo algemeen voorkomt in de Filipijnen, heb ik de gekko gekozen voor mijn logo.  Paars is gewoon mijn favoriete kleur.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste nieuwtjes en kortingsacties als eerste
Aanmelden
© 2014 - 2024 Aalani fair trade woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel