Maand van de spiritualiteit

Op 11 januari 2019 begint de maand van de spiritualiteit, die zal duren tot 10 februari 2019.

Ik doe sinds een tijdje aan yoga (yin yoga om precies te zijn), maar doe dit vooral om lekker tijd voor mezelf te hebben, te ontspannen  en te werken aan mijn algehele gezondheid. Ik vind het heerlijk om te doen, maar ervaar er niets spiritueels bij. Ben ik dan wel spiritueel? Ik weet het niet. Iemand die spiritueel is, is iemand die open staat voor zaken die als minder rationeel beschouwd worden. (b.v. geloven in zaken die niet bewezen kunnen worden). Het heeft niet persé iets te maken met geloven, maar kan natuurlijk wel. Ik ben Rooms katholiek opgevoed, maar ben niet meer gelovig. Maar dat er meer is tussen hemel een aarde, dat geloof ik wel. Dus in zekere zin ben ik spiritueel. 

Tijdens de yoga-les branden er altijd waxinelichtjes die een lotusvorm hebben. Mijn favoriete artikel uit de webwinkel en de reden waarom ik met de webwinkel begonnen ben! Leuk om te zien dat ze ook daadwerkelijk gebruikt worden bij de yoga. Dus heb ik me maar eens verdiept in de lotusbloem en er een stukje over geschreven in  de Wiki van Aalani. Dit kan je terug vinden op https://www.aalaniwoonaccessoires.nl/c-4707324/de-betekenis-van-de-lotusbloem/

De lotusbloem blijkt behoorlijk spiritueel te zijn maar dat wist je vast al wel. Maar ze is ook eetbaar, en dat wist ik niet.

 

Mijn favoriete lotuslichtje is het paarse lotuslicht. Paars is mijn favoriete kleur.

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste nieuwtjes en kortingsacties als eerste
Aanmelden
© 2014 - 2024 Aalani fair trade woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel