Fair trade

 

Alle artikelen van Aalani woonaccessoires zijn Fair Trade producten uit de Filippijnen (en soms uit andere landen). Door deze artikelen te kopen steunt u de Filippijnse bevolking in hun strijd voor een beter leven.
 
De producenten die werken aan deze artikelen krijgen een beter loon, hebben een gemeenschappelijke ziektekostenverzekering, laten hun kinderen naar school gaan en krijgen, indien nodig, huisvesting.
 
Voor natuurlijke materialen geldt dat ze veel voorkomen in de Filippijnse natuur, of speciaal gekweekt worden. Zo wordt voor iedere gebruikte boom een nieuwe boom geplant. Deze boom is in 16 jaar groot genoeg gegroeid om te kappen. Op deze manier zorgen de Filipino`s er voor dat de natuur behouden blijft en ze steeds nieuwe materialen hebben om mee te werken.
 
Een deel van de materialen die gebruikt worden zijn gerecyclede materialen. U kan dan denken aan materialen met een foutje  en restmaterialen die door andere producenten niet meer gebruikt kunnen worden, of afvalmaterialen die anders weggegooid worden. Op deze manier krijgen deze materialen een tweede leven en belanden ze niet op de vuilnisbelt.
 
Fair Trade:  voor een eerlijke prijs en met oog voor de natuur.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste nieuwtjes en kortingsacties als eerste
Aanmelden
© 2014 - 2024 Aalani fair trade woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel