Leuke houten beeldjes

 

De zomervakantie is nu voor iedereen begonnen. Sommigen zijn al terug van vakantie, anderen gaan binnenkort.

Deze vrolijke houten beeldjes helpen u om dat heerlijke vakantiegevoel vast te houden, of om u er vast op voor te bereiden.

De beeldjes zijn allemaal uit Indonesië op de windgong na. Deze komt uit de Filippijnen. Sommigen zijn gemaakt van drijfhout en stenen, anderen van gewoon hout. Voor de gebruikte bomen geldt dat voor iedere omgehakte boom een nieuwe boom geplant moet worden. Bovendien mogen niet onbeperkt bomen omgehakt worden.

 

Tip 1

Voor mij op nummer 1 staat toch wel de windgong. Ze herinnert me sterk aan onze reizen naar de Filippijnen, waarmee  het idee van Aalani begon. Door de metalen staafjes heeft de windging een helder en vrolijk geluid.

 

Tip 2

Deze mooie vissen herinneren me aan zon, zand en zee. Ze zijn gemaakt van drijfhout en stene. Dat zorgt er voor dat iedere vis net iets anders uit ziet

 

Tip 3

Deze vrolijke zeemeeuw is gewoon een leuke nieuwsgierige vogel die op een paal zit. Een echt zomers houten beeld.

 

Wil u meer houten wandversieringen en beelden zien, klik dan hier.

Hoewel de houten beelden en wandversieringen natuurlijk altijd buiten gehangen kunnen worden, is dit niet echt goed voor ze. Hout vergaat eerder als het nat wordt en kleur vervaagd en bladdert eerder. Het advies is daarom  om de beelden en wandverzieringen alleen binnen te plaatsen.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste nieuwtjes en kortingsacties als eerste
Aanmelden
© 2014 - 2024 Aalani fair trade woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel