Vandaag is het de internationale dag voor de uitroeiing van de armoede. Tijdens mijn reizen naar de Filipijnen krijg je bij elke stap die je maakt te maken met armoede. Bedelende kinderen is een beeld dat iedereen kent. Maar als je goed kijkt zie je ook andere dingen. Douchen in de regen met je kleren aan, want je hebt geen stromend water en zo bespaar je zeep, huisjes in de middenberm van de weg van amper 2 vierkante meter groot, kinderen die niet naar school gaan.

De producenten van fair trade producten krijgen een eerlijke prijs voor hun werk. Maar fair trade houdt meer in. Ouders worden gestimuleerd om hun kinderen naar school te sturen, als je geen woning hebt, krijg je een kamer , een ziektekostenverzekering is voor ons zo normaal maar voor hen niet.

Met het kopen van een fair trade product verander je de wereld niet, het is een druppel op de bekende gloeiende plaat. Maar als je het doet, verander je wel het leven van deze producent en zijn familie. Met kleine stapjes helpen we zo de armoede de wereld uit.

Verwen jezelf (of iemand anders) en koop een leuk fair trade product bij Aalani.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste nieuwtjes en kortingsacties als eerste
Aanmelden
© 2014 - 2024 Aalani fair trade woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel