Wat betekent corona voor onze producenten?

 

Het coronavirus houd helaas in de hele wereld de gemoederen bezig. In tegenstelling tot Nederland (en omringende landen) betekent corona in de Filippijnen en Indonesië niet alleen het verlies van werk, maar ook van inkomen. Uitkeringen zoals wij ze hebben, kennen ze in veel landen niet. Geen werk is dus ook geen inkomen. Gevolg hiervan is dat er geen geld is voor eten en medicijnen.

Ineens is het hele bestaan van de producenten onzeker.

Daar hebben de importeurs iets op bedacht. Ik als webwinkel kan alvast een pre-order plaatsen met een gedeeltelijke aanbetaling. Daarmee geven we de producenten toch alvast een deel van hun inkomen en ben ik verzekerd van de nieuwste leuke woonaccessoires.

 

En daar zit je dan. Het is pas mei en je bent al bezig met kerstmis. Want de artikelen uit de pre-order zijn (voor mij althans) allemaal kerstartikelen.  Zo vroeg in het jaar ben ik nog nooit met kerst bezig geweest.

 

Nu ben je natuurlijk nieuwsgierig naar wat er besteld is. Daarom een kleine blik vooruit. Onder andere deze metalen engel en deze leuke houten kerstmannen heb ik besteld. Zijn ze niet prachtig? Ik krijg nu al zin in kerstmis.

 

  

Met dank aan Sarana voor de foto`s.

 

Op die manier draag ik mijn steentje bij om de producenten te helpen in deze moeilijke tijd.

 

Als alles goed is, krijg ik ze in oktober geleverd en zullen ze daarna heel snel bij Aalani te koop zijn.

 

Mocht je nu al willen bestellen, dan kan je me via info@aalani.nl iets laten weten.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste nieuwtjes en kortingsacties als eerste
Aanmelden
© 2014 - 2024 Aalani fair trade woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel