3 tips om die saaie muur op te vrolijken

 

Heerlijk van de zomer genieten in je tuin of op je terras. Alleen, die muur van de buren of van dat schuurtje is wel erg saai. Dat moet toch anders kunnen. Een beetje opvrolijken kan geen kwaad en maakt je tuin of terras een stuk mooier. Je plezier om in de tuin of op het terras te zitten wordt er mee vergroot.

 

Weet je even niet wat je met die kale muur moet? Lees dan deze drie tips en doe er je voordeel mee.

 

Tip 1:

Heb je zelf al eens  een mooie foto gemaakt? Een vergezicht, bos,  leuke spreuk of stadsgezicht? Laat deze dan uitvergroten en inlijsten en hang deze op de kale muur.

 

Ben je niet zo`n goede fotograaf of heb je toevallig geen mooie foto`s ter beschikking? Dan kan je altijd nog kant en klare posters kopen en deze ophangen. Ze zijn bij veel winkels te krijgen

Voor mij zou deze zelfgemaakte foto in de Filippijnen een keuze kunnen zijn.

Tip 2:

Ben je creatief, dan kan je ook zelf een muurschildering aanbrengen. Bloemen, dieren teksten, huizen, natuur, het kan allemaal. Iets helemaal naar je eigen smaak maken, is niet alleen leuk om te doen, maar ook om naar te kijken.

 

Kan je zelf niet zo goed tekenen, dan ken je misschien wel iemand die het voor je kan doen.

 

Tip 3:

Vind je de voorgaande tips te veel voorkomend en te gewoon? Ben je op zoek naar iets speciaals?

Kijk dan eens naar deze bladeren. Gemaakt van gerecycled metaal en in twee varianten verkrijgbaar: in groentinten en een combinatie van zilver-, goud- en koperkleurig.  

Niet alleen verklein je de afvalberg, doordat oude metalen hergebruikt worden. Maar ook krijgt de maker een eerlijk loon en kunnen haar kinderen naar school. Goed voor jou en goed voor de producent.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste nieuwtjes en kortingsacties als eerste
Aanmelden
© 2014 - 2024 Aalani fair trade woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel