De beslissing is genomen.

 

Na een kampeerweekend met allemaal gezinnen met Filippijnse adoptiekinderen, is de beslissing genomen.

 

We gaan nog eens naar de Filippijnen!

Tijdens het afgelopen kampeerweekend bleek dat er meerdere gezinnen het afgelopen jaar terug naar de Filippijnen waren geweest of komend jaar gaan. Enthousiaste verhalen en een presentatie van een reis maakten ons ook weer enthousiast. Dit willen we ook weer meemaken. Ons voorstel om nog eens te gaan werd door onze kinderen enthousiast ontvangen.

 

In de jaren 90 ben ik twee keer naar de Filippijnen geweest om onze oudste kinderen op te halen. Manilla en Cebu City waren de plaatsen die we bezochten. In 2012 zijn we als gezin terug geweest.  Weer bezochten we Manilla en Cebu City, maar nu ook het eiland Mindoro. We hadden niet gedacht ooit nog eens als gezin terug te gaan.

 

Inmiddels zijn we enkele weken verder. Herinneringen worden opgehaald en oude foto`s bekeken. De eerste reisvoorstellen worden gedaan. Wat bezoeken we wel of niet.  Honden- en kattenhotels worden bekeken en gekeurd. Het leeft weer helemaal binnen ons gezin.

Er komen genoeg vragen naar boven. Welke periode van het jaar gaan we? Kerst is een hele bijzondere periode om te gaan, maar dan kunnen we niet zo lang gaan. Maar in de zomervakantie zit je in het orkaanseizoen.  Wat zal het beste moment voor ons zijn.

Natuurlijk gaan we naar Manilla en Cebu City, maar waar gaan we nog meer naar toe? Palawan? Bohol? We weten het nog niet. Wel is het duidelijk dat we veel natuur willen zien.

 

Mocht je al eens naar de Filippijnen zijn geweest en nog tips hebben, dan hoor ik ze graag. Je mag ze mailen naar info@aalani.nl

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste nieuwtjes en kortingsacties als eerste
Aanmelden
© 2014 - 2024 Aalani fair trade woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel