Wie is nu degene achter Aalani woonaccessoires?

 

 

Mijn naam is Anke Fleischeuer en ik woon in Vaesrade, een klein dorp in de gemeente Beekdaelen  in zuid Limburg. Daar woon ik al meer dan 30 jaar samen met mijn man Jack. En samen hebben we drie kinderen die inmiddels jong volwassen zijn en een voor een het huis uit gaan. Twee van onze kinderen zijn geadopteerd en komen uit de Filippijnen en eentje is een biologische eigen kind.

 

Huisdieren

 

Daarnaast hebben we nog flink wat huisdieren. Maar liefst vijf katten en twee honden. Ja,  een echte beestenboel dus, maar o zo gezellig. Vier van onze katten komen uit het buitenland via stichting Little Tigers. Zij komen uit Roemenië en Spanje. Daarnaast komt er eentje uit Herten via stichting Katimo. Onze twee honden zijn Australian Labradoodles en komen uit Maastricht en Vijlen.

           Yuki en Lana

 

Werk

 

Naast de webwinkel heb ik ook nog een reguliere baan in het openbaar vervoer. Hier werk ik 28 uur per week, vooral in de middag en avond.

 

Hobbies

 

Op dit moment is mijn grootste hobby onze oudste hond Kili. Samen met hem doe ik mantrailing, speuren naar vermiste mensen. Niet het hobby speuren, maar op hoog niveau zodat we hopelijk in de toekomst echt vermiste mensen mogen opsporen. Zo ver zijn Kili en ik echter nog lang niet. Jack doet dit met onze jongste hond Lana. Daarnaast neemt de verzorging van alle dieren natuurlijk iedere dag de nodige tijd in beslag.

 

                                                           Kili en ik

 

Ook lees ik graag een fantasy-boek en ga ik samen met mijn dochter graag naar een fantasy-festival. Zij verkleed en ik gewoon als mezelf. Tv kijk ik niet veel maar als the Hobbit of LoTR op tv is, kijk ik altijd. Onze hond Kili is dan ook vernoemd naar een dwerg uit the Hobbit.

 

Borduren is mijn derde grote hobby en op dit moment ben ik bezig met een draak te borduren. De bloemen en beertjes zijn niet echt aan mij besteed. Ik maak liever andere figuren.

 

 

Ik hoop dat je het leuk vind een klein kijkje te nemen in mijn leven. Mocht je nog vragen hebben, doe dit dan liefst via e-mail. Dit kan op info@aalani.nl Je kan je wel voorstellen dat ik door dit drukke leven vaak telefonisch niet of niet goed bereikbaar ben.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste nieuwtjes en kortingsacties als eerste
Aanmelden
© 2014 - 2024 Aalani fair trade woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel